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Wedding en2017-09-06T15:42:35+00:00

APPETIZER & COCKTAILS

Cocktails

Spumunte Brut (Italian sparkling wine), Spritz (White wine, soda water, Aperol), Garibaldi (Orange juice, Bitter Campari), Bellini (Peach juice, Prosecco), Fruit juice, Still and sparkling water

Appetizer served on turn

Crunchy vegetable sticks in oil dip

Millefouille of octopus on creamed parsley potatoes

Lorilegio of prosciutto and melon in bamboo cone

Fake Sicilian cannoli with foam soft chees and chopped toasted 
hazelnuts

Hot fried apetizer

Zucchini spring

Purple eggplant

Clary sage leaves

Pumpkin flower

Crispy onion rings

Donuts fried dough

Island of the appetizer – the angle of the butcher

Coarse-grained salami

Garfagnana’s slow food salamino flavored with porcini mushrooms

Spread Bacon with scent of rosemary

Garfagnana’s Bazzone prosciutto in caliper

Cotechino (typical Italian gelatinous pork sausage) with dill

Salamella belly flavored with red wine

Lard of Colonnata with fresh oregano

Finocchiona of Inpruneta (typical Italian salami with fennel)

Chunks of wild boar salami

The angle of the cheese maker:

Biodynamic Garfagnana cheese

Parmigiano Reggiano in the form

Pecorino cheese

Twist of buffalo mozzarella with cherry tomatoes and basil

Transhumance pecorino chees of raw milk

Pienza pecorino chees semi-seasoned

Fresh ricotta chees bound with oil and raw scent of black pepper

Soft stracchino cheese with hazelnuts grain

Served with:

Strong sweet onions blondes

Greek yogurt and walnuts

Acacia honey

Candy red onion

Jam of sweet red peppers

The angle of the baker:

White bread baked in wood oven

Brown bread

“Ugly” Bread from Versilia

Altamura bread

Focaccia (typical Italian bread)

Five cereals focaccia

Tuscan soup and not only:

Chickpea puree and cod’s pulp with rosemary

Pappa al pomodoro (typical Italian tomato and bread soup)

Velvet sauce of zucchini with spicy squid pen

Carpaccio island:

Carpaccio of smoked tuna, olive oil and raw walnuts pekam

Carpaccio of fresh salmon with citrus dill and olive oil

Octopus salad, arugula and hazelnuts

Beef carpaccio with rocket leaves and parmesan flakes

Tabbouleh (crunchy vegetables in the oven with the scent of mint and lemon juice)

…Show cooking – fish island:

Cooking on flame in front of you, your chef will pick up from a big ice waterfall the fish, as calamari, red prawns, reef octopus, crispy cuttlefish, preparing a warm sea salad with mirepoix of seasoned vegetables, flavoring it all with a slight citronnette.

The brazier on sight: (EXTRA)

Eggplant and grilled zucchini

Veggie burgers

Tufts of Treviso chicory

Tomino bacon

Skewers of cheese and bacon

Crostini with slices of tomatoes and smoked cheese

Mini burgers of Chianina meat

TO START

IN THE BEST WAY

THE DINNER

Menù n.1

ravioli di ricotta e spinaci alla gallinella di mare, mentuccia e pinoli tostati
riso basmati alla crema di asparagi e scampi di sicilia
trasparenze di mare con calamaretti penna ,
cozze e vongole veraci su filanje di verdure primavera e pomodorini confit

Menù n.2

trofie al ragù di sella di coniglio e funghi porcini trifolati al timo
oppure
riso basmati alla crema di zucca gialla, provola affumicata e uvetta al vino bianco
tagliata di controfiletto di limousine su misticanza di stagione, foglie di parmigiano e riduzione di aceto balsamico

Menù n.3

chicche al ragù di pescatrice basilico fresco e filetti di mandorla
oppure
paccheri di Gragnano al filetto di pomodoro di Pachino e mozzarella di bufala
punta di vitella brasata in forno al sale di maldon con tortino di patate al rosmarino su salsa di barbe rosse

La sorbetteria

all’interno di un grande mastello di rame riempito di ghiaccio il mastro gelataio sporzionerà i vari tipi di sorbetti di stagione; sorbetto
di fichi girotti e noci pekam, sorbetto al moito, sorbetto alla pesca di vigna e passito, sorbetto d’arancia rossa e zenzero fresco, gelato
alle fragoline di bosco

Dessert Nunziale

torta degli Sposi da definire

Buffet dessert

fonduta di cioccolato con alzate di frutta fresca
trancetti di bavarese di ricotta al miele di fiori d’arancio
spiedini di ananas
panna cotta mignon
mousse cioccolato e arancia
bicchierino di cioccolato e gèele di frutti di bosco
parfait di frutta in bicchierino
cremoso di vino santo con biscotti alle mandorle e polvere di pinoli

ELEGANTLY

SERVED AT THE TABLE

AFTER DINNER

American Bar , Fruit Bar e Cocktails:

Cognac, Calvados, Tequila, Vodka, Gin Baileys, Liquori al caffè, Grand Marnier, Cointrau, Whisky,
Rhum chiari e scuri, Brandy italiano e spagnolo

Cocktails

Gin tonic, Gin lemon, Vodka tonic, Vodka lemon, Americano, Cuba libre, Negroni, Pina colada, Whisky sour, Rhum sour, Martini

Pestati

Caipiroska, Caipiroska alla fragola, Caipirinha, Mojito

WHEN

THE EVENT BEGINS

WINE LIST

rosso tenuta di Valgiano Marchese Tucci
bianco azienda vinicola La Badiola, S.Pancrazio
moscato d’Asti
prosecco di Valdobbiadene